Aki vipjegyet nyert a Sensation White-ra

Vágólapra másolva!
Két hét múlva, május első szombatján érkezik hazánkba a fehér varázslat: a világkörüli turnéra indult Sensation White első magyarországi rendezvényére a Papp László Sportarénában kerül sor. A kizárólag fehér ruhás partyzókkal teli rendezvény tematikus estekkel jelentkezik, Budapestre a Love Show díszleteivel érkeznek a szervezők. Megvan a páros vipjegy nyertese!
Vágólapra másolva!

A holland ID&T szervezőcsapat 1991-ben jött létre, az első időkben főként hardcore techno rendezvények, válogatáscédék és lemezek kiadása kötődött a nevükhöz.

Tíz év után döntöttek úgy, hogy másfajta álmokat is valóra váltanak, az első Sensation partyra 2000-ben került sor Amszterdamban, és rögtön mintegy húszezren táncolták végig.

A 2001-es évtől bevezették a kötelező fehér ruhát, és ettől kezdve a Sensation White partyk meghódították a holland közönséget. Ekkortól válik mottóvá a Be part of the Night - Légy az éjszaka része! szlogen.

A felszólítás annyira bejött a partyzóknak, hogy elővételben három hét alatt elfogyott az összes jegy - mintegy negyvenezer darab. Azóta sem adják alább a közönség létszámát illetően, és az alapötlet azóta is változatlan: egy hatalmas arénában csak fehérbe öltözött emberek táncoljanak, bulizzanak - mindezt persze lehengerlő hang- és fénytechnikával megfejelve.

A kezdeményezés olyannyira kinőtte magát, hogy 2002-től már Sensation Black partykat is rendeznek, kizárólag Amszterdamban a fehér partyt követő hétvégén. A sajtó ekkoriban ragasztotta rájuk a Világ vezető dance-rendezvénye titulust.

2003-tól, tartva magukat a fehér koncepcióhoz, újabb tematikus programokkal jelentkeznek, így azóta a Négy őselem, a Görög istenek, a Jövő és egy Űr-show díszleteivel várták az odalátogatókat. A 2004-es évben már világszerte érkeznek a partyzók, elővételben rekordidő alatt, mintegy két és fél óra alatt elfogynak a jegyek.

http://www.youtube.com/v/tZfFZ1EXn8E&hl=en

A 2003-as Sensation White himnusza

Innentől kezdve nyitnak a többi ország felé is: Hollandia mellett 2005-ben már Belgiumot és Németországot is meglátogatta a Sensation csapata. Idén igazi világkörüli turné következik: március nyolcadikán Santiago de Chileben tartották első Európán kívüli partyjukat.

Az immár hetedik esztendeje teltházas, negyvenezer fős bulik után eljött az idő, hogy idén először valódi világkörüli turnéra induljon a Sensation White. Az európai turné április 26-án Belgiumban indul, és egy hét múlva az utazó partyshow-műsort Budapestre költöztetik.

Az este kilenc órai kapunyitást várhatólag már fehérbe öltözött partyzók hosszú sora várja majd a Papp László Sportaréna előtt. A bulit este tízkor Bárány Attila és Hamvai P.G. egyórás közös szettje indítja el.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=br0pJquBPizXza2y

Hamvai P.G.

Ezek után minden külföldi előadó másfél óráig pakolja kedvenc lemezeit, a sort a Swedish House Maffia tagja, Sebastian Ingrosso nyitja, a stockholmi srác Armin van Buuren és Tiësto mindennapi "játszópajtása". Zenei világára különösen igaz, hogy energiával teli, bájos, elragadó és csakis arra hivatott, hogy szétpörgesse a bulit.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Fy9uELAEzXuIOV1u

Ingrosso a chilei Sensation White partyn március 8-án

Őt követi Fedde le Grand, a Put Your Hands up for Detroit, a Creeps és számos jól ismert nagy sláger alkotója. Korábban már játszott Magyarországon, rutinos fellépője a Sensation White-nak, hiszen a múlt évben Amszterdamban, negyvenezres tömeg előtt már bizonyított.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dbDpoCeO1EuaFRXY

Fedde Le Grand: Put Your Hands Up For Detroit

Éjjel kettőkor következik a Sensation White partyk igazi különlegessége, a rendezvény jellegzetessége - a fehér ruhán kívül - a Megamix. Az adott éjszaka témájához kapcsolódó mintegy félórás speciális látvány- és hangorgia, melyhez az elektronikus zene eddigi klubhimnuszaiból összeválogatott különleges zenei mix is társul.

http://www.youtube.com/v/9xiJ7poKmxQ&hl=en

Sensation Megamix 2008

A fenegyerekből popherceggé avanzsált, hazánkban (és a Sensation White-on is) debütáló Paul Oakenfold fél háromtól négy óráig zenél. A dj- és a klubkultúrán kívül a reklámvilágot és Hollywoodot is meghódító dj/producer remixeiért a legnagyobb zenekarok és fellépők (U2, Madonna, Justin Timberlake) állnak sorba.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2v5MS4ZGwj4JIkNU

Faster Kill Pussycat

A progressszívhouse egyik legismertebb mestere, Sander Kleinenberg hajnali négytől áll a pult mögé, ahol előreláthatólag különleges stílusával ingerli a közönséget: a különleges funkyalapokra sötétebb tónusú, szexi brit groove-okat ereszt rá, mindezt egy kis trance-szel feldobva.

http://www.youtube.com/v/fbIMX4QB5NM&rel=1

Sander Kleinenberg: This is Sensation (Sensation Anthem 2006)

A partyt fél hattól reggel hétig az a Mauro Picotto zárja, akinek technózenéi alapjaiban mozgatják meg a dance világát, szerte a világon ismerik a nevét. Neki köszönhetően Olaszország újra rákerült az elektronikus zene térképére, élőmixei pedig igencsak kemény hangulatot idéznek elő, egyáltalán nem slágeresedik.

http://www.youtube.com/v/p48_0OjqTqc

Mauro Picotto: Evribadi