Modern táncra perdülnek

Vágólapra másolva!
2008. június 6-8. között a pasaréti Vasas Sportkomplexumban kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb hiphop workshopja, a Hip-Hop Days Budapest 2008 elnevezésű esemény. A workshop a streetdance, leginkább a hiphop legkedveltebb stílusainak bemutatásáról és testközeli megismeréséről szól. A Hiphop.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

Az általában egyórás táncórák keretein belül elsajátíthatod a világ és Magyarország legmenőbb edzőinek legújabb mozdulatait és koreográfiáit. A huszonöt előadáson a hazai és a külföldi elittáncosok kulisszatitkaiba nyerhetünk bepillantást.

A háromnapos rendezvény során több mint hét hazai sztár prezentál, illetve számos világsztár Olaszországból, Hollandiából, az USA-ból és Szlovéniából. Testközelből lehet ellesni a trendi mozdulatokat, mozgásokat és trükköket.

A zenéket több előadáson is dj mixeli élőben, ráadásul többféle stílusban is kipróbálhatják magukat a résztvevők, úgy mint hiphop, new style, street funk, girly funk, reggaeton és streetjazz.

A rendezvényre két- vagy háromnapos jegyeket árusítanak. Elővételben a kétnapos jegy (péntek-szombat, vagy szombat-vasárnap) május 31-ig 19.900 forint, június elsejétől és a helyszínen 23.900 forint. A háromnapos jegy május 31.-ig megváltva 23.900 forint, június 1-től és a helyszínen 26.900 forint.

Jelentkezni a www.moderntanc.hu oldalon található rendelési űrlap kitöltésével lehet. A szervezők lehetőséget biztosítanak a Moderntánc Kupasorozat hátralévő állomásain is a részvételi díj személyes befizetésére is.