Vágólapra másolva!
Új mixlemezzel jelentkezik a progresszív house huszonegyedik századi vezére, Danny Howells, valamint a nemzetközi fesztiválok és partik backstage-világába invitál minket a legújabb kiadványukkal Belgium egyik legjobb electro exportja, a Soulwax.
Vágólapra másolva!

Nem csak progi
A Renaissance kiadó legendás Mix Collection-sorozatában megjelenő összeállítás az első klubmixe Howells-nek a 2005-ös Global Undergroundja óta.

Danny Howells nevével annyira gyakran futhattunk össze az elmúlt öt évben, hogy már-már aprócska megdöbbenésre adhat okot, hogy a brit lemezlovasnak immáron több mint három éve nem jelent meg klubmixe, a legutolsó ráadásul az a Miamiban rögzített Global Underground volt, ami új löketet adott az akkoriban kissé bicegő utazósorozatnak.

A hosszas várakozás viszont most már a végéhez közeledik: Howells befejezte a Renaissance-nak a legújabb szettjét, ami annak a Mix Collectionnek lesz az új része, amit minden idők egyik legsikeresebb válogatássorozataként tartanak számon. A két mixen ráadásul nem csak a klubkultúra holnapi slágereit hallhatjuk, hanem Howells vadonatúj, saját számait is, melyeket kifejezetten ehhez a megjelenéshez írt.

Ha ennyi nem lenne elég, akkor van még egy meglepetésünk: a szettek nem a progresszív house-nak hódolnak be, hanem vegyesen szemezgetnek mindenből, ami jelenleg friss, izgalmas és élvezetes a partikon. Ennek köszönhetően a két korongon olyan különleges szerzők találkoznak egymással, mint Lawrence, Klute, a Global Communication, Kelley Polar, Robert Babicz, vagy éppen Apparat.

A hétvége sosem hal meg
A Part Of The Weekend Never Dies két filmmel jelenik meg dvd-n, továbbá egy ehhez mellékelt bónusz cd-n a kollektíva Fabric-ben rögzített live actje is hallható lesz.

Az elmúlt három évben több mint 120 helyen lépett fel az újabban Radio Soulwax név alatt működő társulat, akik szerint mostanra elég képanyag gyűlt össze ahhoz, hogy kiadjanak egy dokumentumfilm dvd-t. Ennek az eredménye a Part Of The Weekend Never Dies, amit a csapat Saam Farahmanddal rendezett közösen (ő rendezte tavaly a Klaxons videoklipjeit, de dolgozott nemrég a Hercules & Love Affairnek, illetve korábban Janet Jacksonnak is), amiben Amerikától kezdve, Európán át egészen Ázsiáig és Ausztráliáig kísérhetjük a Soulwaxet.

Útközben olyan előadókkal találkozhatunk, mint James Murphy (LCD Soundsystem), Tiga, a Klaxons, vagy éppen a Justice. E mellett megtekinthető a dvd-n egy live act is, ami a Fabric-ben került rögzítésre, s ennek a hanganyaga hallható a kiadványhoz mellékelt bónusz cd-n is.

Neon Music

http://www.youtube.com/v/GzH4SNEnRV8&rel=1

Danny Howells: Aria, Montreal