Retrobuli a bikinis D. Nagy Lajossal

Vágólapra másolva!
November 15-én szombaton ismét Retro Buli a Club Q-ban, ezúttal a legendás Bikini együttes frontembere, D. Nagy Lajos lép fel. Az estén a nyolcvanas és kilencvenes évek legjobb slágerei hangzanak el, a ceremóniamester dj Tomek lesz.
Vágólapra másolva!

Adj helyet, magad mellett, Részegen ki majd haza, Veri az élet, és most csak a legismertebb slágereket soroltuk, de telefonkönyvbe se férne bele, olyan hosszú a sor. A legendás Bikini zenekar idén elmúlt már huszonöt éves, de a húsz éve csatlakozott D. Nagy Lajos szinte mindenkinek ismerősnek tűnik, és örökifjúként ragyok a színpadon.

A nyolcvanas évek nagy lázadó zenekara, annak idején még Nagy Feróval az élen, alternatív, újhullámos zenei színt vitt a hazai pop-rock szcénába. Számos koncert és nagylemez után az együttes néhány év aktív zenélés után klasszikussá válhatott.

A kilencvenes évek utáni politikai szókimondásban a Bikini addig kétértelmű szövegei is élüket vesztették, és talán ennek is köszönhető, hogy 1992 végén a zenekar feloszlott. Öt év pihenő után újból nekifogtak, és már régi-új tagokkal ismét lemezkészítésre és koncertezésre szánták magukat.

A zenekar mit sem vesztett energiájából, és ezt D. Nagy Lajos is bebizonyítja majd a gödöllői Club Q színpadán, ahol bizonyosan elhangzik majd jónéhány ismert sláger. Az éjjel egykor kezdődő koncert előtt és után dj Tomek válogat a nyolcvanas-kilencvenes évek legjobb dalaiból. Belépő ezer, illetve ezerötszáz forint, nyitás este tizenegy órakor, és kéretik a megfelelő öltözékben megjelenni.

(x)

http://www.youtube.com/v/psC100CqVtU&hl=en&fs=1

Részegen ki majd haza?