Tucatnál is több dj-vel nyit a 12inch - Cha-Cha-Cha 12" Grand Opening Party

Vágólapra másolva!
A Csacsi berkeibe tartozó dj-kel, Chris Carterrel és Blimmel nyitja az őszi szezont hétvégén a Cha-Cha-Cha 12inch. A bázis Margitszigetről Bajcsyra történő áthelyezése három napig tartó sztori lesz mozgalmas bevezetéssel, megbízható tetőponttal és nyugalmat hozó lezárással. 
Vágólapra másolva!

A metróépítés miatt 2007-ben költözésre kényszerített kultikus szórakozóhely margitszigeti nyarát a Nyugati téri ősz követi, kezdésként jókora opening partyval. A Kálvin téri undergorund-központból technobulikkal startoló Cha-Cha-Cha 2008 elején elfoglalt bázisán, a Bajcsy 63. alatt akár csütörtöktől szombatig bulizhatunk.

Első nap a klub életét végigkísérő dj-k mellett a PASO Sound System is terítékre kerül, ráadásul az egész ingyenes, nem árt időben érkezni. Mango, Superman, Palotai és Izil mellett a Hairy két tagja, Naga és Beta; a Vono Box és a Goulasch Exotica dj-i, Nafta és Suefo is pörgetnek; Gattio hiphop fronton erősít.

A pénteki főnapon a londoni Botchit&Scarper két prominens alakja ropogtatja a hanghullámokat, a Magyarországon sűrűn megforduló Chris Carter haverjával, Blimmel érkezik. Ők masszív szálakkal kapcsolódnak egymáshoz: amellett, hogy Carter zenéi Blim saját labelénél, a Track Recordings-nál is megjelentek, Kasha fedőnéven, Shara Nelson vokáljával kiegészülve megalkották a U című számot, amelynek breakbeat-színtéren elért sikere garancia a közös est magas élvezeti szintjére.

Carter széttördelt electrofunkja és Bllim olykor minimalizmusba hajló breakbeatje Fine Cut Bodies törtütemes-techhouse-os eklektikájával vegyül, akinek nem lesz újdonság a Carterrel közös este. Palotai Zsolt ezen a napon sem marad dj-pult nélkül, amihez tizenegyig mindenki 1500 Ft-ért kerülhet közelebb, utána fiúknak ötszázzal drágább a belépés.

A szombati pihentetőnap a Csacsi tulajáé, Tihanyi Attiláé, aki Toonite-ként Adamo társaságában nullaforintos belépő ellenében oldja az előző éjszakából visszatérőket és az újakat.

Party.[origo].hu