[origo]
Nyomtatás

Kylie Minogue szellemekkel társalog
2004. március 23., kedd, 10:32


Ezt az oldalát még nem ismertük, de a világ persze örökös változás, nincs min csodálkozni. A sikeres ausztrál énekesnő újabban nem csak a bugyi-bizniszben érdekelt: médiumként is remekel. Paranormális aktivitás Kylie hálószobájában.


Kylie eskü mellett állítja, hogy az INXS együttes egykori énekese, az élők közül már távozott Michael Hutchence rendszeresen kommunikál vele a túlvilágról. "Volt egy igen különös, intenzív élményem, amely tudatta velem, hogy Michael még mellettem van. Olyan, mintha visszajött volna, hogy köszönjön nekem. Mindenesetre most talán még erősebben kötődöm hozzá, mint mikor még élt. Néha előfordul olyan, hogy egy emberhez jobban kötődsz a halála után" - elmélkedett az énekesnő az egyik amerikai lapban.

Kylie - aki 1987 környékén szoros kapcsolatban volt az énekessel - nem csak a szellemek üzeneteiről, paranormális jelenségekről beszélt, elmélkedett a reinkarnáció és a halál utáni élet témakörében is. "Úgy hiszem, hogy volt már korábbi életem, de nemigen fejlődtem az előzőek során. Nincs előttem vizuális emlék, de azt hiszem, hogy máshonnan jövök" - tűnődött az énekesnő.

Közben az X-akták iránt fogékony Kylie-ről a WENN azt írja, hogy tervei szerint újabb irányba tereli a rendkívül sikeressé vált Love Kylie márkájú alsónemű-kollekcióját: a jövőben méretesebb bugyikat tervez majd. Az ausztrál művésznő nemrégiben megfogadta, hogy sokkal kevesebbet mutat majd magából, mint eddig szokott. Jobban eltakarja formás fenekét, és különben is úgy véli, leáldozóban van a tanga divatja. "Visszatértek a nagyobb méretű alsók. A nők ismét kényelemre vágynak - de ezen nem az olyan fehérneműket értem, amit a nagyanyáink viseltek. Az új kollekció a franciás stílusra hasonlít, és nagyon szexi. A tanga már a múlté" - vélte a Big Brother-ben feltűnt mikrosztár (és bugyiboltot üzemeltető) Pongó riválisa, Kylie Minogue.


[origo]