Ne rontsa el vakációját liberálisokkal!

családon belüli erőszak, illusztráció, verés, veszekedés, házastársak, fojtogatás
Vágólapra másolva!
A szervezett utakon mindig kockázatot jelent, ha a résztvevők teljesen mást gondolnak a világ dolgairól. Az ebből fakadó vitákat igyekszik megelőzni egy amerikai iroda, amely kizárólag konzervatív felfogású embereknek szervez luxusutakat Európába.
Vágólapra másolva!

A bostoni székhelyű Conservative Tours nem a környezet konzerválását szem előtt tartó utakra szakosodott. Ken Chase, aki 2006-ban republikánusként szeretett volna bekerülni a szenátusba, de alulmaradt a demokrata Ted Kennedyvel szemben, azért alapította az irodát, mert ki nem állhatja az általa cambidge-i demokratáknak hívott liberálisokat. Úgy vélte, ezzel mások is így lehetnek, egy nyaralást pedig tönkretehet, ha ilyen emberekkel kell együtt utaznia.

Az Outside magazinnak adott interjújában Chase könnyed, nyájas, kedves és humoros embereknek tartja saját utazóközönségét, akik épp ellenkező tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a liberálisok. Ők ugyanis szerinte gyűlölködők és dühösek, és nem tudják elfogadni, hogy mások mást gondolnak a melegházasságról vagy az abortuszról.