Három napot tölt majd Budapesten Katy Perry

Vágólapra másolva!
Az amerikai énekesnő két hét múlva lép föl a Budapest Sportarénában, de nem csak villámlátogatásra jön, és a klipjében szereplő szerencsés magyarokat is kiválasztották.
Vágólapra másolva!

Azt már lehet tudni a koncertről, hogy a díszletek tökéletesen passzolnak Katy Perry stílusához, óriási színes nyalókák, jégkrémek, fagylaltok és eprek népesítik majd be a színpadot, az első perctől garantálva a jó hangulatot. Az Arénában már szeptember 30-án reggel elkezdődik az építés, és még aznap este próbát is tartanak. A 250 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal segíti a látványt, amit konfettiágyú és füstgép is kiegészít. Katy Perrynek nincsenek különleges kívánságai, az öltözőbe is csak a wifi és virág kerül be pluszban a sminktükör, az üvegajtós hűtő, az állólámpák és a dívány mellé. Az étkezés kapcsán kiderült, hogy ki nem állhatja a krémleveseket; a sült csirkét és a steaket részesíti előnyben salátákkal és párolt zöldségekkel, de a sushi is a kedvencei közé tartozik. Friss gyümölcsök és zöldségek, pita, humusz, só nélküli mandula, dió, szárított gyümölcs, sajttál, teljes kiőrlésű kenyér, almaecet, friss narancslé, szénsavmentes víz, zöld- és gyógytea és méz teszi teljessé az étlapját. A szervezők szerint egyébként sincsenek nagy igényei, szeret például busszal utazni a helyszínek között, hiszen így sokkal többet lát az adott országból, mint ha repülővel közlekedne mindenhova. Az október 1.-i koncertre jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Forrás: [origo]

A héten pedig a zsűri - Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu - több mint 600 feltöltött videó alapján választotta ki azokat a szerencséseket, akik részt vehetnek Katy Perry szeptember végi videoklip-forgatásán. A T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében, a www.katyklipje.hu oldalon meghirdetett pályázatra jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kellett tanúságot tenniük, amelyek alapján a zsűri meghozta a döntését. A pályázók számos értéket, érdekes történetet, "szikrát" vonultattak fel, adtak elő: volt, aki táncolt, akadt, aki fényképeit, rajzait mutatta be a videofelvételeken, de a klipforgatáson részt vevő 29 leginspiratívabb szereplő között, a zsűri választása értelmében többek között labdazsonglőr, szavaló, énekes és bűvész is lesz.