Világsztár DJ-ket hoz az iWiW a Syma csarnokba

Vágólapra másolva!
Május 14-én az elektronikus tánczenék különböző területeiről jönnek nagy nevek Budapestre az iWiW Experience Party keretében.  
Vágólapra másolva!

Először kerül sor az iWiW Experience Partyra, és rögtön hat világsztár DJ is tiszteletét teszi majd Budapesten. Nem könnyű eldönteni, ki a legnagyobb név közülük, de Moguai feltétlenül ott van a legfelkapottabb progressive house DJ-k között. Otthon van ő az electro-house-ban is, ráadásul már több mint öt éve nem járt nálunk. Michael Woods különösen remixerként lehet ismerős, hiszen tudomásunk szerint még nem lépett fel hazánkban, de már épp itt volt ennek az ideje, hiszen kevés aktuálisabb név van az övénél a trance és a progressive house műfajában. Egyébként pedig a száz legkelendőbb elektronikus tánczenei felvételt tartalmazó Beatport listán neki jelenleg három száma is megtalálható.

A legnagyobb múltra visszatekintő DJ a fellépők közül egyértelműen Kevin Saunderson, aki már több mint huszonöt éve van a műfajban, annyira, hogy még a születésekor is ott bábáskodott Detroitban. Saunderson azóta is nehézsúlyúnak számít a technovilágban, amely egész biztosan más lett volna nélküle. Serge Devant 2009-ben már odavert egyszer a Dokkban, most újra eljön, hogy megmutassa, miért tartozik Tiesto öt kedvenc DJ-je közé. Mijk Van Dijk félrevezető neve ellenére német, a világhírű berlini technoszíntér egyik meghatározó alakja már húsz éve, ő is először kever majd Magyarországon, elsősorban technót és electrót. Az olasz Luca Bacchetti viszont nem egyszer járt már nálunk, és többnyire telt házas fellépésein minden olyan kérdésre választ adott, ami arra vonatkozott, hogy miért is tartozik az új nemzedék legfoglalkoztatottabb tech house és minimal DJ-i közé. Mindezek ismeretében május 14-én kizárt dolog, hogy ne legyen őrületes buli a Syma Rendezvénycsarnokban.


Az [origo] és az iWiW tulajdonosa a Magyar Telekom.