Vágólapra másolva!

Dennis Rodman meggondolta magát



Az America Online-on és saját website-ján közzétett nyilatkozata szerint a Féreg jól átvert minket: ugyanis mégiscsak van kedve játszani!

"Áttekintettem lehetőségeimet" - írta Rodman a közleményében -, "és ezek között az is szerepel, hogy játsszam az NBA-ben, egy versenyképes csapatban. Chicago, New York és L. A. olyan városok, ahol szívesen játszanék. De frankó lenne külföldön is."

Ha a Bulls "sign-and-trade" üzletet szeretne kötni Rodmannel, azt csütörtökön (magyar idő szerint) este nyolcig meg kell tenniük, hiszen akkor nyílik a játékospiac, ahogy azt a tulajdonosok és a szakszervezet végleges megegyezésük után eldöntötték. A Chicago valószínűleg elővásárlási jogot deklarál majd Michael Jordanre, és hasonló "igazol-és-elad" ügyletet bonyolít le Scottie Pippen (Houston), Luc Longley (Phoenix) és Steve Kerr (San Antonio) ügyében.

A tegnapi pletyka úgy szólt, hogy a Bulls a Knicksszel állapodik meg, Rodmant Buck Williamsre cserélve. A Knicks általános menedzsere, Ernie Grunfeld nem kommentálta a hírt.

Rodman péntek este a "The Tonight Show"-ban tervezi kiönteni a szívét, és elmagyarázni, mi is a helyzet tulajdonképpen.

"OK, hát miről is van szó" - kezdődik Rodman üzenete a website-ján (amelyet egyébként zároltak a megengedett adatmennyiség és használat túllépése miatt). - "Hosszan beszélgettem azokkal az emberekkel, akiket szeretek, akiknek a véleménye leginkább számít nekem, és úgy döntöttem, mégsem vonulok vissza. Tudom, tegnap azt mondtam, már csak történelem vagyok, és a lockout és a többi hülyeség miatt jobban teszem, ha abbahagyom az egészet."

"Egy dolgot még nem tettem meg, amit a rajongóimnak megígértem, hogy megcsinálok" - folytatódik a nyilatkozat. - "Szerintem tudjátok is, hogy mi az; és akár egyetlen meccsre is, de vissza kell jönnöm, hogy tök meztelenre vetkőzhessek a pályán!"

Való igaz, többször fenyegetőzött már, hogy leveti a szerelését és meztelenül vonul le a pályáról, amikor végleg visszavonul. A változatos hajszínek, tetoválásai és ékszerei, a bohóckodásai, egoista őrültségei, a fényképészrugdosás és bírólefejelés után ez lenne pályája csúcsa.

Most már csak az a kérdés, melyik csapatnál teheti ezt meg. Mert hogy a naivabb újságírókat beugratta legújabb visszavonulási terveivel, az "belefér a képbe", de ki lesz az, aki a rendbontó mögött ismét meglátja benne a sportolót?


[ mécs ]


Ajánló: