Vágólapra másolva!

A Féreg ma megmondja az igazit



Dennis Rodman állítólag hétfőn este a Los Angeles-i Planet Hollywood étteremben végre bejelenti, a Lakershez igazol-e vagy sem.

A pénteki Lakers-Spurs mérkőzésen megjelent Dennis Rodman, sőt egy mérkőzés utáni sajtótájékoztatót is hírdettek este 10-re. Rodman azonban még a mérkőzés alatt tárgyalt Jerry Westtel, Jerry Buss-szal és Mitch Kupchakkal, tehát a Lakers vezérkarával, akik csalódottnak tűntek a megbeszélés után. Rodman nem sokkal később elhagyta az épületet. A helyi kivetítő ezt élőben közvetítette, és a Great Western Forum közönsége tapsviharban tört ki.

A jelek szerint a májusban 38. születésnapjához érkező Féreg azért vonakodik kimondani, mit aker júniusig csinálni, mert mégiscsak aggasztja a pénz. Múlt hét végi nyilatkozatai szerint rettentően zavarja, hogy veteránminimumért, egy millió dollárért kell leszerződnie - bárkivel is köt kontraktust - , ráadásul ennek csak 60%-át kapja meg a lockout miatt.

"Ez nem azt jelenti, hogy Dennis Rodman kapzsi próbál lenni" - mondta péntek este az ESPN televízió Up Close című műsorában a Féreg. - "Megkötik a kezem, és nem tehetek mást, mint hogy a minimumért játszom."

Kisegíti őt a Converse, három milliót fizetve neki, ha a Lakers, a Bulls vagy a Knicks mezét húzza fel.

Rodman először csütörtökön játszhat a Lakersben, amikor az hazatér soros turnéjáról és városi rangadón a Clippers-zel meccsel.[mécs]