Vágólapra másolva!

Muresan ősszel visszatérhet<br/>

Ugyan eléggé nehéz lenne elrejteni egy 231 centiméteres, 137 kilós embert, mégis, a Washington Wizards (korábban Bullets) román centere, Gheorghe Muresan ügyesen elbújt a nyilvánosság elől, amíg lábainak rehabilitációjával volt elfoglalva.

Gheorghe Muresan
Muresan kosárra tör
- NBA-fotó

- Jobban vagyok, 100 százalékkal jobban - állítja Muresan. - Érzem a lábam, érzem, hogy erősödöm. Két éven át nem dobtam túl sokat, de most legalább napi száz dobást csinálok.

Egyelőre azonban Muresan nem bírná az NBA iszonyú terhelését, külnösen arra nem érdemes számítani, hogy a rájátszásban felbukkan, amely nemcsak fizikai, de hatalmas pszichés terhet is ró a játékosok nyakába. Muresan reméli, hogy ősszel elszerződhet valamelyik NBA-s csapathoz.

- Nem akarom sürgetni - nyilatkozta Muresan az Associated Pressnek. - Nem vagyok még százszázalékos. Az orvos is megmondta, hogy kell még idő, de meg fogok gyógyulni, mert a sérült ideg nem halt el, csak megsérült.

A méretei és viszonylag fiatal kora kelendővé tennék a "Szelíd Óriást", a Wizards jelezte, szívesen visszafogadná őt, de nincs egyedül a kérők között. A szezon előtt a Charlotte Hornets-cel edzett, de végül nem bizonyult játékra késznek, így nem kötött velük szerződést. A New Jersey Nets általános menedzsere, John Nash tiszteletét fejezte ki a méretes játkos iránt, és közölte, érdekelné őt, ha rendbe jött. Ugyanígy a Chicago Bulls is elgondolkodott a szerződtetésén.

forrás: NBA.com

Ajánló:

A román center aktája az NBA.comon