Vágólapra másolva!

Garnett legyőzte a ligaelső Spurst<br/>

Kevin Garnett - mintha kipróbált "rájátszásveterán" lenne - az esélytelen Minnesota Timberwolvest győzelemre vezette az alapszakaszgyőztes San Antonio Spurs ellen. A Rockets másodszor is kikapott a Lakerstől, az Indiana hosszabbításban verte a Milwaukee-t.

Kevin Garnett megérdemli a pihenést

Fotó: Reuters

Indianapolisban Dale Davis öt tizedmásodperccel a hosszabbítás végét jelző dudaszó előtt bepöccintette a Mark Jackson dobása kipattanó labdát, és ezzel a Pacers 108-107-ra legyőzte a Milwaukee Buckst. A vendégek, ez első meccsen elszenvedett 22 pontos vereség után eszeveszett tempót diktálva a negyedik negyedben, 5,1 másodperccel a vége előtt Ray Allen triplájával kiegyenlítettek. Reggie Miller kihagyott egy hármast, de ez nem volt meglepetés, hiszen 16 (!) próbálkozásából mindössze 3 ment be. Miller 30, Allen 25 ponttal zárt, de az utóbbi 23-at a nagyszünet után dobott. A Milwaukee 49 másodperccel az extra játékidő lejárta előtt 107-106-re vezetett, Glenn Robinson dobta az utolsó ziccert (23 ponttal és 12 pattanóval zárt). Ezután következett Jackson kísérlete, majd Davis javítása. A Bucks edzője, George Karl mi mást is mondhatott: "Ha Davis nem pöccinti be, idei legnagyobb győzelmünket ünnepelhettük volna."

Penny Hardaway 22 pontot szórt, és az Orlando Magic kivedékezte a gólkirály Allen Iverson "szemét". Természetesen így már nyerni tudtak a 76ers ellen, 1-1-es párharcállással utazhatnak Phialdelphiába. Iverson, aki az első meccsen 30 pontot szerzett, most kénytelen volt 13-mal megelégedni, és mivel akkor azt nyilatkozta: "Egy az egyben senki nem fog meg engem", most váltva őrizték. Iverson erre annyit mondott "Nagyszerű stratégia, ha a helyükben lennék, én is ezt tenném."

Shaquille O'Neal megállíthatatlan

Fotó: Reuters

pont

lepattanó

asziszt

Orlando Magic

79

Hardaway 22

Anderson 8

Austin, Armstrong, Hardaway 4

Philadelphia 76ers

68

Iverson 13

Ratliff 8

Lynch 6

San Antonio Spurs

71

Duncan 18

Duncan 16

Elie 4

Minnesota Timberwolves

80

Garnett 23

Garnett 12

Brandon 9

Indiana Pacers

108

Miller 30

A. Davis 8

Rose 9

Milwaukee Bucks

107

Allen 25

Robinson 12

Cassell 11

Los Angeles Lakers

110

O'Neal 28

Horry 10

O'Neal 7

Houston Rockets

98

Mack 20

Barkley 13

Pippen 5

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló: