Vágólapra másolva!

Phil Jackson: New York vagy Los Angeles?<br/>

A New York Post című napilap tudni véli, hogy a Los Angeles Lakers évi hatmillió dolláros szerződést kínált Phil Jacksonnak, a Chicago Bullsszal korábban 6 bajnoki címet szerző vezetőedzőnek. Jackson neve többször szóba került New Yorkban is, ahol a San Antonio Spurs elleni nagydöntőre 4000 (!) dollárért árulnak jegyeket.

Fotó: Gary Hershorn/Reuters

Phil Jackson

Jackson, aki azután hagyta el a Chicago Bullst, miután nyolc év alatt hat nagybajnoki gyűrűt nyert velük, pillanatnyilag Alaszkában vakációzik, és a Lakers mellett a New York Knicks és a New Jersey Nets szintén szeretné szerződtetni.

A New York Post címlapja


Az egyik fél negyedik győzelméig tartó összecsapás szerdán Texasban kezdődik, pénteken a második meccset is ott rendezik. A harmadik és negyedik, valamint, ha szükséges, az ötödik találkozónak a Madison Square Garden ad otthont a jövő héten hétfőn, szerdán és pénteken. Ha a Knicks nyerni tudna San Antonióban, az árak még feljebb kúsznának.

Szintén nézőcsalogató hír, hogy Larry Johnson, akinek a jobb térde az Indiana Pacers elleni hatodik találkozón, pénteken húzódott meg, megígérte, játszani fog a döntőben. Nem a szerdai első meccsen, de később bizonyosan, hiszen bolond lenne kihagyni élete nagy álmát.

"Egyelőre be van gyulladva, nem is tudom kinyújtani" - mondta fájdalmában grimaszolva Johnson. - "De jobban leszek. Ez a nagydöntő. Ott kell lennem, összeszorított foggal, de ott leszek."

Ajánló: