Vágólapra másolva!

Rodmant ismét letartóztatták<br/>

Dennis Rodman ittas vezetés miatt néhány órát előzetes letartóztatásban töltött. Az NBA korábbi lepattanó-királya idén harmadszor került az őrszobára, és míg ő azt terjeszti, nemsokára a Seattle-höz szerződik, a hozzáértők már rég leírták őt.

A Féreg már nem így néz ki,
viszont már csak a külsejéről híres

A 38 éves kosarast a rendőrségre szállították, ahonnan 2500 dolláros óvadék ellenében távozott.

Dennis Rodman az utóbbi négy hónapban már harmadszor került a hatóságok látókörébe. Augusztus 21-én közízlést sértő magatartás és erős ittasság miatt fogták le. Egy kaliforniai étteremben italozott, amikor magatartása miatt távozásra szólították fel. A részeg kosárlabdázó nem tett eleget a kérésnek, ezért a kiérkező rendőrök letartóztatták. Az ötszörös NBA-bajnok sportolót hat órán át tartották fogva.

November 5-én Rodman és felesége, a korábbi Baywatch-sztár Carmen Electra egy szállodai szobában vitatkozott, a szemtanúk állítása szerint össze is verekedtek. A rendőrök őrizetbe vették a párt, majd később elengedték.

Az egykori klasszist április 15-én két hónap játék után rúgták ki legutóbbi csapatától, a Los Angeles Lakerstől, és azóta nem is szerepelt a kosárlabdapályákon. A napokban felröppent hír szerint Rodman hamarosan a Seattle SuperSonics színeiben játszik ismét az NBA-ben. Az ESPN szakírója szerint azonban ez nem igaz, maga a Féreg terjeszti a hírt. "Először is Rodman több csapattal - a Mavericksszel és a Lakerszel - is szóba hozta már saját magát. Másodszor Horace Grant és Vin Baker az ő helyén játszik. Harmadszor (és ez a legfontosabb) a Sonics elnöke, Wally Walker sosem titkolta, mi a véleménye Rodmanről: a Féreg nem éri meg a vesződést. Továbbá: az NBA edzői nagyjából mind megegyeznek abban, hogy hiába lepattanózik jól, már nem jó védő. Öreg, lassú és fáradt."

Hát, ennyit most Dennis Rodmanről.

[mécs]

Ajánló:

Magyar honlap a Féregről