Vágólapra másolva!

Rodman iszik és fogdos<br/>

Ittas vezetés és szexuális zaklatás vádjával is eljárás folyik Dennis Rodman ellen. A kosarasnak a zaklatás miatt március 27-én, a másik ügyben április 3-án kell megjelennie a bíróságon.

Fotó: Reuters

Rodman a tévében is játssza az eszét

- Azon a napon, azt hiszem, egy buliból mentem haza, amikor megállítottak - mondta Rodman. - Ittam egy kis sört, néhány koktélt, ezért elképzelhető, hogy a kelleténél kicsivel több volt bennem. A rendőrök jól végezték a munkájukat, ha ezt észrevették. Egyébként kellemesen elbeszélgettünk, mondták, hogy fel fognak jelenteni, amire azt válaszoltam: ha nincs jobb dolguk, akkor tegyék ezt.

A másik esetre a Féreg nem emlékszik. Connie Wilcox, a Las Vegas-i Hotel Hilton bárjának felszolgálója azért tett feljelentést, mert a kosarassztár 1998. április 19-én fogdosta a melleit.

- Nem emlékszem erre az esetre, amit nagyon sajnálok, mert amikor egy szembesítés alkalmával találkoztunk, akkor láttam, milyen szép formás idomokkal rendelkezik a kislány - mondta Rodman. - Ha sokat iszom, akkor előfordul, hogy bizonyos dolgokat nem tudok újra felidézni.

- Meg kell büntetni, hogy legközelebb másokat ne hozzon hasonlóan megalázó helyzetbe - hangoztatta a felszolgálónő. - Hátulról megfogta a melleimet és a feje fölé emelt. Talán azt hitte, hogy kosárlabda vagyok.

(MTI)

Ajánló:

Magyar honlap a Féregről

Korábban:

Dennis Rodman megint mókázott: a Toronto-Dallas mérkőzésen a pályán folytatott ülősztrájkot a bírók ellen. A Lakers és a Blazers folytatta versenyfutását, a Los Angeles-iek a Philadelphiát, a portlandiek a Sacramentót győzték le, hogy tartsák egymással szemben a lépést. Rodmant ismét letartóztattákDennis Rodman ittas vezetés miatt néhány órát előzetes letartóztatásban töltött. Az NBA korábbi lepattanó-királya idén harmadszor került az őrszobára, és míg ő azt terjeszti, nemsokára a Seattle-höz szerződik, a hozzáértők már rég leírták őt.