Vágólapra másolva!
Az alapszakaszban hazai pályán szinte verhetetlen Indiana meglepetésre 104-91-re kikapott a Milwaukee-tól, amely nemcsak egyenlített a párharcban, de tíz éve először nyert rájátszásmérkőzést. Los Angelesben minden a vártak szerint alakult, a Lakers 113-89-es győzelmével már 2-0-ra vezet a Sacramento Kings ellen.

Fotó: Reuters

A meccs két legjobbja: Ray Allen (balra) és
Austin Croshere. A képről is sejthető, ki nyert

Austin Croshere 16 pontja volt a legjobb a Pacersnél, amely 36-5-ös Conseco Fieldhouse-beli mérlegét tekintve ligaelsőként fejezte be az alapszakaszt, azonban a csütörtök esti teljesítményükkel elvesztették a hazai pálya előnyét. "Megzavartak minket" - vélekedett a Pacers edzője, Larry Bird. "Erőtlenül játszottunk, egyáltalán nem tettük oda magunkat."

Fotó: Reuters

Bryanték tele vannak önbizalommal

Chris Webber 22 pontot és 12 lepattanót, Vlade Divac 14 pontot gyűjtött a Kingsnek, amely kezdettől fogva nem volt ellenfele a mindenki által legnagyobb bajnokesélyesnek tartott Lakers ellen, s hiába lesz a harmadik meccs Sacramentóban, Bryant is megmondta: "Odamegyünk, és jól megrakjuk őket."

Keleti főcsoport:
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 91-104
Conseco Fieldhouse, 18 345 néző
A legjobbak (pont, lepattanó, gólpassz): Croshere 16, D. Davis 12, M. Jackson 5, illetve Allen, Cassell 20-20, E. Johnson 12, Cassell 8
Az állás: 1-1

Nyugati főcsoport:
Los Angeles Lakers - Sacramento Kings 113-89
Staples Center, 18 997 néző
A legjobbak (pont, lepattanó, gólpassz): K. Bryant 32, S. O'Neal 19, S. O'Neal 6, illetve Kings 89 Chris Webber 22, Chris Webber 12, Chris Webber 6
Az állás: 2-0

[mécs]

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

Korábban:

A Los Angeles Lakers magabiztos, 117-107-es győzelemmel kezdte a rájátszást a Sacramento ellen. A keleti első kiemelt Indiana a Milwaukee ellen három, a New York a Toronto ellen Raptors négy, a Portland a Minnesota ellen szintén három ponttal bizonyult jobbnak.