Vágólapra másolva!
Allen Iverson a vállsérülése után mindössze egy meccset kihagyva váratlanul visszatért, és 29 ponttal segítette a Philadelphia 76erst 118-110-es győzelemre a Golden State Warriors otthonában. Az 57. játéknapon a New York Washingtonban, a Seattle Houstonban nyert, a Miami viszont hazai pályán verte az Indianát.

Fotó: Reuters

Iverson még fáradtnak sem látszott
igazán, nemhogy sérültnek

Houstonban Gary Payton 26 pontot és 10 asszisztot számlálva vitte sikerre a Seattle SuperSonicst, amely 107-92-re verte a Rockets együttesét, amelynek ez volt sorban a hatodik kudarca (13-15). A meccs nyolc perccel a vége előtt dőlt el, amikor 85-84-es vendégvezetés után 9-0-s Sonics-roham kezdődött, amelyben Vin Baker négy, majd Brent Barry öt pontot szerzett. A mély gödörben lévő Houston vezére Maurice Taylor volt, aki 20 pontot és 11 lepattanót gyűjtött.

Fotó: Reuters

Eddie Jones (balra) unottan nézi, amint
Reggie Millert reklamálás miatt kiállítják

Washingtonban Latrell Sprewell 25 pontja volt a legtöbb a New York Knicks csapatában, amely 89-82-re nyert a Washington Wizards ellen. A legnagyobb különbség két perccel a vége előtt alakult ki, amikor Allan Houston (23 pont, hét assziszt) játszotta üresbe a labdát, és Sprewell zsákolhatott (87-75). A hátralévő idő már a Washingtoné volt, de hét pontnál jobban nem tudták megközelíteni vendégeiket.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.