Vágólapra másolva!
Nem fenyegeti veszély a dunaújvárosi sportlétesítményeket. Ez derül ki abból az előre kidolgozott mentőakciónak a tervéből, amelyet Vass Károly, a Sportfólio Kht. igazgatóhelyettese ismertetett.

A Dunaferr SE stadionját, sportcsarnokát, fedett jégpályáját, tornacsarnokát, vízitelepét és uszodáját, mint az a délutáni kormányszóvivői tájékoztatón elhangzott, a cégnek a termelési tevékenységéhez nem tartozó többi vagyoni eszközhöz hasonlóan értékesítenie kell. A sportlétesítmények az ÁPV Rt.-hez kerülnek, ahonnan az állami sportingatlanokat kezelő Sportfolió Kht. veszi majd át.

Szétszéledhet a Dunaferr/sport/magyarfoci/20021213szetszeledhet.htmlFlúgos volt az ősz a Dunaferrnél/sport/magyarfoci/20021202flugos.html

Vass Károly a tranzakcióval kapcsolatban pontos időpontokat nem tudott közölni, de biztos abban, hogy gyorsan lezajlik majd az átadás, átvétel. Perjámosi Sándor, a Dunaferr SE ügyvezető elnöke ugyanakkor hozzátette: az rt.-től érkező 400 millió forintos jövő évi finanszírozás mellé még ugyanennyi kellene a zavartalan működéshez. "Szponzorpénzekre számítunk, minden befektetőt szívesen látunk, csak az acéliparban tevékenykedők nem jöhetnek szóba, tehát, mondjuk a US Steel nem lehet a támogatónk" - mondta Perjámosi.

Dunaferr-demonstráció az ÁPV Rt. előtt/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20021212dunaferrdemonstracio.html