Vágólapra másolva!
A Kincsem Parkban a hét végén nemcsak a galopp és ügető futamok kínálnak programot, mert a Peking Szurkolói Klub több olimpiai bajnoka is versenybe száll.

A szombati ügető napon 13 órakor kezdődik a hagyományos program, 16-kor pedig jön a ráadás: a kenus olimpiai bajnok Pulai Imre nyeregbe pattan, ám nem egy ló, hanem a motorja nyergébe, és egy ügető lóval vív "gyorsasági" versenyt. Vasárnap a galopp futamok napján 10-órakor indul a program, 16-kor rendezik meg Pulaiék "visszavágóját", 16.30-kor pedig a hétvége csúcspontját és egyben záró futamát, a Csoki-Olimpia ügető futamot.

Ennek során az idén alakult Peking Szurkolói Klub (www.pekingszurkoloiklub.hu) hét olimpiai bajnoka, Igaly Diána, Martinek János, Mizsér Attila, Kárpáti György, Kósz Zoltán, Pulai Imre és Rózsa Norbert, valamint a Peking Szurkolói Klub project marketingigazgatója, a volt ritmikus gimnasztikázó Fráter Viktória vonulnak fel dupla sulky kocsikkal a két lelátó közötti kövezett területen, majd megmérkőznek egymással.

Az öttusázó olimpiai bajnokok, azaz Martinek János és Mizsér Attila kétségkívül helyzeti előnyben lesznek, hiszen nekik volt a legtöbb dolguk lovakkal, de a lóversenyek rendszeres látogatója közé tartozó Kárpáti György is ismerheti a négylábúak lelkivilágát.