Vágólapra másolva!

Szexbomba szédíti a dél-amerikai sportolókat

Az nem lehet mondani, hogy az 1980-as születésű fantasztikus testi adottságokkal rendelkező szépség nem próbál minél jobban a rivaldafénybe kerülni. Dél-amerikai bulvárlapok szinte hetente csemegézhetnek legújabb hódításain, Luciana Salazar azonban fittyet hány mindenre. Sportoló, színész vagy politikus egyre megy, a 27 esztendős szépség lajstroma lassan a legendás Casanováéval vetekedhet.

Luciana négyévesen már modellkedett, 15 éves korára ő lett a világ egyik legnagyobb ígérete. Igaz, könnyen ment, akadt hátszél bőven: nagybátyja, Palito Ortega - kihasználva politikusi mivoltát - csak oda nem tolta be, ahová nem akarta. Salazarból így lett előbb színésznőcske, majd műsorvezető, végül Argentína (majd Chile) egyik legismertebb televíziós személyisége.

Az MTV Video Music Awards Latin America, majd a Vina del Mar-i nemzetközi zenei fesztivál házigazdája, később a perui "Abtao Fashion 2005" sztárja lett, miközben a szappanoperák után átnyergelt a Playboy TV egyik erotikus sorozatába is.

Szépsége meghatotta az Argentin Labdarúgó Szövetséget is, a 2006-os vébé előtt ő lett a gauchók képviselője, ahogy a játékosok hívták, "keresztanyja". A "rokoni szálakat" Maradona mellett Juan Pablo Sorín, Pablo Cavallero és a vébéről lemaradó Germán Lux mellett a Boca Juniors játékosai, Ezequiel González, illetve Marcelo Delgado is kihasználták. A pletykák szerint Marcelo Salas is kapott a kegyből, de a chilei csatár ezt cáfolta.

Luciana a teniszpályán sem adta alább, megfordult ágyában a chilei Nicolás Massu, Fernando González, az argentin Gaston Gaudio és David Nalbandian is. Utóbbit állítólag a napokban dobta, s már be is jelentette, új barátja a spanyol teniszező, Fernando Verdasco.