Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgás sikeres és árnyékos oldala is megmutatkozott az elmúlt héten, és mi mindkettőt beválasztottuk a legizgalmasabb sportsztorik közé, hiszen nem mindennap fordul elő, hogy két magyar játékosról áradozzanak a Bundesligában, mint ahogy az sem átlagos, hogy gyors egymásutánban három csapat is edzőt váltson, miközben egy negyedik klubnál sztrájkkal fenyegetőznek a futballisták. Vívóink sem sikereikkel hívták fel magukra a figyelmet a vébé első napjaiban, de aztán négy érem mégis összejött, megérdemlik tehát a pástok hősei, hogy méltassuk őket.

Nem unatkozhattak azok, akik rendszeresen követik a magyar futball eseményeit, hiszen az elmúlt héten bőven volt miről beszélni: Sopronban az olasz Vincenzo Cosco váltotta a kirúgott Détári Lajos, Diósgyőrben Vágó Attila foglalta el Pajkos János megüresedett kispadját, a Fehérvár játékosai előbb sztrájkot helyeztek kilátásba a pénztelenség miatt, majd végül mégis pályára léptek az Újpest ellen, de 2-1-es vereséget szenvedtek.

Siófokon a Tatabánya elleni 2-2-es döntetlen után fogyott el a türelem, és a Balaton-partiakat az élvonalba vezető Botos Antalnak megköszönte a munkáját Nemes Ferenc elnök, ez annyi mint három edzőváltás egy héten belül. És bár nem az NB I-ben történt, de jegyezzük meg, hogy a zöld-fehér hívek nagy örömére a Fradi is magára talált, a Mezőkövesd ellen 3-0-ra győzött Csank János csapata.