Vágólapra másolva!

Óriási az érdeklődés az It's Showtime-gála iránt

Magyarország legnagyobb küzdősport gáláját rendezik meg a Papp László Sportarénában szombaton, az It's Showtime elnevezésű eseményre sok külföldi szurkoló is érkezik. A K-1 nagy alakja, Melvin Manhoef a magyar Rácz Dénes ellen küzdhet meg a világbajnoki címért, a másik hazai sztár, Karacs Attila pedig Björn Bregy ellen vívja a gála főmérkőzését.

A Hungarian All Stars csapata igazi szupersztárok ellen mérkőzteti a magyar fiúkat, így itthon és külföldön is óriási az érdeklődés a "Megagáláként" emlegetett It's Showtime iránt. A gálán itthon soha nem látott fény- és hangtechnikai elemekkel várják a rajongókat, a mérkőzések előtti, illetve a menetek közötti táncos showért Karsai Zita lesz a felelős.

A gála főmérkőzését a svájci óriás Björn Bregy vívja, aki korábban a K-1 Európa-bajnoka volt. Ellenfele a hazánkban méltán népszerű Karacs Attila lesz, aki ha itt győz, a világ legjobb harcosai közé léphet és ismét komoly kihívóval találkozhat a legközelebbi It's Showtime-eseményen.

Rácz Dénes a félelmetes Melvin Manhoef ellen csatázhat a 85 kg-os világbajnoki címért, míg az Erdélyből érkező Szűcs Barna a 70 kg-os K-1 Max-sztár. Gago Drago ellen mérkőzik három menetben. Ezen meccsek mellett még izgulhatunk a többi találkkozón is, hiszen több hazai harcos kapott helyet a programban, ahogyan ezt az All Stars csapatától már megszokhattuk.

Az It's Showtime-gálán több határon túli magyar bunyós is lehetőséget kap Szűcs Barna mellett. Daniel Éliás Svédországból tér haza, hogy megmérkőzzön Gécz Dániellel. Végh Attila Felvidékről kapott meghívást a Bárdosi Sándort könnyedén legyőző Dietz Gusztáv ellen, akit Európa szépe, Lakits Zsuzsi kísér majd a szorítóba.

A belépőjegyek szépen fogynak, de még mindenki talál számára megfelelő árú jegyeket a Ticket Expressz jegyirodákban.