Vágólapra másolva!

Hollywood főgonosza is a Fitparádén

Öt éven át Debrecen volt a házigazda, a hét végén azonban immár másodszor Budapest XII. kerületében, a tavaly megnyílt Sportmax sportközpontban kerül sor a Hegyvidéki Fitparádéra. Az elmúlt hat évben hetvenezer látogatót vonzó rendezvényen az érdeklődők idén is találkozhatnak a magyar származású, világhírű fitneszmodell Timea Majorovával, aki Kaliforniából magával hozta Matthias Hues akciófilmsztárt, Hollywood főgonoszát. 

A Csörsz utcai Sportmax sport-, szabadidő- és rendezvényközpontban az idei Fitparádén szombaton és vasárnap ötven sportversenyre kerül sor, többek között a Timea Majorova nevével fémjelzett FitModel Worldre, a Judgement Day nemzetközi szkanderversenyre, a fekvenyomásból és futásból álló Pump and Run erőpróbára, de több kategóriában lesz testépítő- és fekvenyomó-bajnokság is.

Az érdeklődők maguk is több versenybe nevezhetnek be, emellett - a teljesség igénye nélkül - aerobikozhatnak, kipróbálhatják a preventív gerinctornát, a wellnessközpontban előzetes regisztrációval élhetnek további ingyenes sportolási lehetőségekkel, ami többek között uszoda használatot, búvárúszást, vízilabdát, aquafitneszt és a kajakpóló oktatásban való részvételt is jelent.

"Nyugodtan mondhatom, hogy a sokszínű programkínálatunkkal a Fitparádé egyedülálló rendezvény Európában. A kezdetektől fogva az egészséges életmódra nevelés alapgondolatára építünk, a kísérő rendezvényül szolgáló Fitexpo a kiállításokkal és bemutatókkal, az egészségügyi szűrésekkel és kvízjátékokkal is ezt célozza" - fogalmazott Buranits Ildikó főszervező.

Forrás: [origo]

Matthias Hues, Buranits Ildikó és Timea Majorova a Fitparádé sajtótájékoztatóján

A Sportmax sportközpontba kilátogatók találkozhatnak Matthias Hues akciófilmsztárral is, aki nem olyan régen még Hollywood ügyeletes negatív figurája volt. Amelyik filmbe rosszarcú, gonosz szereplő kellett, oda mindig őt hívták. Ő volt az, aki megölte a főszereplő legjobb barátját, barátnőjét; a Fitparádé sajtótájékoztatón azonban kifejezetten pozitív benyomást keltett.