Vágólapra másolva!
Megjelent az amerikai ESPN magazin 2010-es Body Issue címet viselő kiadványa, amelyben világhírű sportolók mutatják meg bájaikat úgy, ahogy versenyzés közben nem láthatjuk őket. A kiadványban olyan hírességek pózolnak meztelenül, mint az amerikai futballválogatott kapusa, Tim Howard vagy az olimpiai bajnok lesikló, Julia Mancuso.

Amíg a Sports Illustrated évek óta a fürdőruhákat bemutató kiadványával hódít, addig a konkurens ESPN a tavalyi sikert követően idén is megjelentette Body Issue címet viselő magazinját.

Az október közepén standokra kerülő lapban világhírű sportolók művészi aktképeken mutatják meg magukat.

A hölgyek közül az amerikai nőivízilabda-válogatott tagjai, a Phoenix Mercury kosárcsillaga, Diana Taurasi és a gerelyhajító Rachel Yurkovich mellett levetkőzött az olimpiai bajnok síelő, Julia Mancuso is.

"Nem rejtettem el semmit, nagyon szeretem ezeket a képeket, mert mentális és fizikai erőt sugároznak" - nyilatkozott a fotókról saját honlapján.

A férfimodellek között a New York Knicks kosárcsapatának kapitánya, Amare Stoudemire és az amerikai válogatott futballkapusa, Tim Howard a legnagyobb sztár.