Vágólapra másolva!
Összefogott egymással az elmúlt évek öt legsikeresebb magyar sportlövője, Igaly Diána, Sidi Péter, Gerebics Roland, Csonka Zsófia és Bognár Richárd. A cél, hogy a már olimpiai kvótával rendelkező Sidi Pétert követve, egymást segítve kijussanak a londoni olimpiára és ott eredményesen szerepeljenek.

Igaly Diána, Sidi Péter, Gerebics Roland, Csonka Zsófia és Bognár Richárd új klubban, a Komárom Olympia SE színeiben folytatják sportlövő-pályafutásukat. Az elmúlt évek legsikeresebb olimpiai, világ- és Európa-bajnoki érmes versenyzői azért fogtak össze, hogy Sidi Pétert követve, egymást segítve kijussanak a londoni olimpiára.

Az ötös a cél érdekében szerződtette a kiváló fegyvermestert, Kotroczó Lászlót, míg szakmai és fizikai felkészülésük központjaként, Igaly Diána budaörsi lőterét jelölték ki.

Az öt sportlövő példát akar mutatni a sportágnak, hogy összefogásukkal ledolgozzák azt a hátrányt, amely önhibájukon kívül érte őket, és már jelezték a szövetség vezetőinek azt is, hogy szakmai tanácsadóként egy fővel szeretnék magukat képviseltetni az elnökségben is.