Vágólapra másolva!
Győzelemmel emlékezett meg szombaton elhunyt legendás tulajdonosáról, Al Davisről az Oakland Raiders a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi játéknapján.

A 82 évesen elhunyt Al Davis 1966-ban az amerikaifutball-liga (AFL) vezetője volt, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a szervezet egyesült az NFL-lel, amelynek később egyik legemblematikusabb figurája lett. Az Oakland a Houston Texans 25-20-as idegenbeli legyőzésével búcsúzott legendájától.

A Green Bay öt fordulót követően továbbra is hibátlan, a Packers ezúttal az Atlanta Falcons vendégeként győzött 25-14-re.

A Pittsburgh Steelers hazai pályán az öt touchdownpasszt adó Ben Roethlisberger vezetésével ütötte ki 38-17-re a Tennessee Titanst, az Indianapolis ötödik meccsét sem tudta megnyerni a sérült irányító, Peyton Manning nélkül, a Colts most 24-7-re is vezetett a vendég Kansas City ellen, ám a Chiefs sorozatban elért három TD-vel fordított, és 28-24-re nyert.

Michael Vick négy interceptiont (labdaeladás) dobott a Philadelphia Eagles Buffalo Bills elleni idegenbeli meccsén, ki is kapott csapata 31-24-re.

A játéknap további eredményei:
New England Patriots - New York Jets 30-21
Denver Broncos - San Diego Chargers 24-29
Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals 20-30
San Francisco 49ers - Tampa Bay Buccaneers 48-3
Carolina Panthers - New Orleans Saints 27-30
Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals 20-30
New York Giants - Seattle Seahawks 25-36
Minnesota Vikings - Arizona Cardinals 34-10

A szezon másik hibátlan csapata, a Detroit Lions a hétfői esti rangadón a Chicago Bearst fogadja.