Vágólapra másolva!
A címvédő Green Bay Packers 35-21-re legyőzte csoportriválisát, a vendég Chicago Bears együttesét a tengerentúli amerkaifutball-liga (NFL) karácsonyi - utolsó előtti alapszakaszos - fordulójának vasárnap esti rangadóján.

A hazaiak sikerének az Atlanta Falcons is örülhetett, ezzel a vereséggel ugyanis a Medvék minden esélye elszállt a rájátszásba jutásra, így az Atlanta hétfőn már azzal a tudattal léphet pályára a 2009-es bajnok New Orleans Saints vendégeként, hogy szerepelhet a Super Bowlba jutásért vívott folytatásban is.

A Nemzeti főcsoportból (NFC) az Atlanta előtt a címvédő Green Bay Packers, továbbá a San Francisco 49ers, a New Orleans Saints és a Detroit Lions már korábban biztosította helyét a rájátszásban. A Green Bay a Chicago legyőzésével elérte, hogy a rájátszásban végig hazai pályán játszhat.

Az Amerikai főcsoportban (AFC) pedig a New England Patriots, a Baltimore Ravens, a Pittsburgh Steelers és a Houston Texans készülhet máris a rájátszásra, azaz az NFC-ben még egy, az AFC-ben pedig két hely kiadó a januári folytatásra.