Overdose hempereg, Kadhafi sakkozik, Kiss Gergely nyelvet ölt - az év sportképei

Kiss Gergely, Magyarország-Montenengró, vizes világbajnokság, Sanghaj
Vágólapra másolva!
A pólómeccs alatt óriási szivárvány öleli körül a Margitszigetet, Janics Natasa két hónappal szülés előtt a hajóját pucolja, Balotelli a kapufába is beleköt. Évösszefoglalónkban a nap sportképe sorozatunkból szemezgettünk.

Január-február

Forrás: MTI

Baron Davis, a Clippers védője a labdát már nem érte el, jobb híján az ellenfél orrára nyomott egyet a Lakers elleni Los Angeles-i rangadón.

Forrás: AFP

Már az első fordulóban búcsúzott az Australian Opentől Ana Ivanovic. A szerb szépség a ranglistán 49. Jekatyerina Makarova elleni vesztes meccsén szó szerint a padlóra került.

Forrás: AFP

Habár alkalmasint kemény küzdelmet hozott a belga Jasper Lefevere (balra) és a francia David Larose meccse a párizsi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupán, a két sportoló az AFP fotósa által megörökített pillanataban olyan összhangban nézett ki a bíróra, mintha éppen rajtakapták volna őket valamin.

Forrás: MTI

Két fia társaságában jelentette be visszavonulását Ronaldo. A brazil világbajnok egyik gyereke, Ronald képes volt nyugodtan végigülni a sajtótájékoztatót, Alex viszont egy időre bebújt a Fenomén-felirat alá.

Forrás: AFP

Fájdalmas találkozás lehetett: Fernando Arce, a Santos Laguna játékosa minden bizonnyal a labdát akarta eltalálni, helyette Christian Gimenez arcát sikerült neki. Arce a kungfu-mozdulatért sárga lapot kapott, Gimenez pedig szerencsére megúszta komolyabb sérülés nélkül.