Vágólapra másolva!

Rányitott a kedvesére, és lebénult a karatebajnok

Különös balesetet szenvedett Huszár Antal hatszoros magyar karatebajnok. A Kislföld.hu beszámolója szerint egy bezárt kapun akart átugrani, miután rajtakapta barátnőjét és annak szeretőjét. A fejére esett, és átmenetileg lebénult.

A balatonfüredi Huszár Antal négydanos karatemester, hatszoros magyar bajnok, masters kategóriában Európa-bajnok, közelharcoktató, grafikus és rockzenész. Ami vele történt, több mint különös. Miután rengeteg mendemonda keringett furcsa balesetéről, maga mesélte el az internetes újságnak a teljes sztorit.

Mint mondta, harmonikus kapcsolatban élt kedvesével, aki az utóbbi időkben sokszor panaszkodott az egészségére. „Az ő kérése volt, hogy minden este beszéljünk telefonon. Az ominózus napon nem vette fel a telefonját, pedig napközben beszéltünk többször is. Aggódtam, féltem, s felhívtam az egyik barátnőjét, telefonáljon rá ő is. Mivel ő nem tudott elmenni, autóba ültem, és elindultam hozzá. Még a rendőrséget is felhívtam, küldjenek egy járőrt a lakáshoz. Útközben aztán megcsörrent a mobilom: a kedvesem, vagyis a volt kedvesem volt az, ám ahelyett, hogy megnyugtatott volna, nekem támadt, miért küldtem oda a barátnőjét éjszaka. Mivel közel voltam, már nem fordultam vissza. Amikor odaértem, a társasház nyitott kapuján a lakáshoz mentem, s az ablakon átszűrődő fényben azt láttam, hogy egy meztelen férfival volt a hálószobánkban.

Óriási sokk ért, de higgadt maradtam, és bekopogtam. Tisztában voltam azzal, hogy a helyzet mindenkinek kínos. Csupán annyit kértem tőle, hogy nézzen a szemembe utoljára, és csendben eltűnök az életéből. A válasz talán még a látványnál is jobban meglepett, amikor engem fenyegetve rendőrt hívott, és a szeretőjét is ellenem uszította. Ezért úgy döntöttem, elhagyom a helyszínt, és hazamegyek. Hogy elkerüljem a találkozást, a hátsó kapu irányába indultam. Át akartam lépni rajta, de eltörött egy léc, és a tarkómmal a betonra zuhantam. Először még nevettem is magamban, hogy harminc éve tanítok másokat az esésre, én meg megütöm magam, de aztán rájöttem, hogy moccanni sem tudok, nyaktól lefelé lebénultam" – mondta a Kisalföld.hu-nak Huszár.

A sportolót megműtötték a győri kórházban. Néhány reflexe már visszatért, és orvosai bíznak a teljes felépülésében. "Igaz, a versenysportot mindenképp be kell fejeznem, de zenélni talán fogok tudni még."

Huszár Antal elmondta, a történetet azért tárta a nyilvánosság elé, mert szeretné, ha nem féltékeny zaklatónak tűnne, aminek a volt párja akarja beállítani.