Pia, fű, szex, bomba - vagy mégsem?

NFC Championship - San Francisco 49ers v Atlanta Falcons AMERICAN FOOTBALL NFL playoffs topics topix bestof toppics toppix GettyImageRank1
ATLANTA, GA - JANUARY 20: (L-R) Aldon Smith #99 and quarterback Colin Kaepernick #7 of the San Francisco 49ers celebrate in the locker room after the 49ers defeat the Atlanta Falcons 28-24 in the NFC Championship game at the Georgia Dome on January 20, 2013 in Atlanta, Georgia. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Aldon Smith-et letartóztatták, mert bombával fenyegetőzött, Colin Kaepernicket pedig egy szexuális zaklatásos üggyel hozták kapcsolatba - írja a Tdmagazin.hu.

A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) idénye szünetel, de az események azért zajlanak, most a San Francisco 49ers két játékosa került kisebb balhéba. A korábban lövöldözéses és ittas vezetéses botrányoktól sem mentes Aldon Smith-et vasárnap a Los Angeles-i repülőtéren tartóztatták le, amikor feltételezhetően ittas állapotban a bomba szót kiabálta. A rendőrségi tájékoztatás szerint Smith cseppet sem volt együttműködő, és bár bombát nem találtak nála, 20 ezer dollár fejében engedték szabadon.

A 49ers irányítója, Colin Kaepernick szintén kisebb balhéba keveredett, de itt még sok a tisztázatlan körülmény. A 2012-ben NFC-bajnok, 26 éves játékosról azt írták, hogy a Miamiban lévő Viceroy Hotelben volt együtt csapattársával, Quinton Pattonnal, valamint a Seattle Seahawks elkapójával, Ricardo Lockette-vel. Kosármeccet néztek, amikor feljött hozzájuk egy nő, akinek korábban volt már szexuális kapcsolata az irányítóval. A nő mindenkinek italt kevert, egy kis füvet is elszívtak, de rosszul érezte magát, ezért a másik szobában lefeküdt. Kaepernick bement hozzá, elkezdte csókolgatni, majd levetkőztette, aztán elhagyta a helyiséget, de azt mondta, hamarosan visszajön.

Smith és Kaepernick Forrás: AFP/ /Kevin C. Cox

Ezt követően Patton és Lockette benézett a szobába, a nő pedig kérdőre vonta őket, hogy mit csinálnak, majd felszólította a játékosokat, hogy menjenek ki, és Kaepernick holléte felől érdeklődött. Ez volt a feltételezett áldozat utolsó emléke, ezt követően egy kórházban ébredt, és fogalma sincsen, hogy mit történt, hogyan került oda. Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik, de elképzelhető, hogy semmiféle bűncselekmény nem történt, csak a média kapta fel az esetet. A rendőrség tájékoztatása szerint az, hogy Kaepernick után szexuális erőszak miatt folyna nyomozás, nem igaz.