Vágólapra másolva!
Hétfőn csodájára járt a fél magyar internet a Ferencváros-Chelsea stadionavató mérkőzés után készült szürreális Mourinho-interjúnak. Szerencse, hogy a portugál edző megőrizte a hidegvérét, és grimaszoláson, illetve ásításon kívül mással nem fejezte ki a véleményét a kérdésekről. Mutatunk néhány esetet, amikor az interjúalany nem tudta feldolgozni, hogy a sportriporter neki nem tetszőt kérdez. Vagy azt, hogy egyáltalán létezik.

Itt van mindjárt Mourinho régi ellenfele, Josep Guardiola, amint épp zokon veszi, hogy a meccs helyett folyton Tito Vilanováról kérdezgetik, ezért véget vet az interjúnak:

Jamie Carragher már jobban felhúzza magát azon, hogy vissza akarják vonultatni, még vissza is támad egy jól irányzott kérdéssel, mielőtt faképnél hagyja a sajtómunkást:

Derek Anderson, az Arizona Cardinals játékosa is elviharzott, de előtte az üvöltözésig hergelte magát azon, hogy azt firtatták, 18 pontos hátránynál mit vigyorgott úgy a kispadon:

Enrico Preziosi a Genoa elnökeként egy szinttel feljebb lépett, kicsavarta az újságíró kezéből a kamerát, és izomból földhöz vágta:

A dán Ove Christensennek a Randers FC-nél betöltött edzői állásába került, hogy miután arrogáns modorban leállította az interjút, még meg is ütötte a kérdezőt:

A Baseballütőt Formázó Arany Mikrofon díjat azonban Diego Maradonának nyújtanánk át, a kissé kásás beszédű egykori csillag hamisítatlan maffiózótempóval pöffeszkedik oda áldozatához, majd mintegy mellékesen nyakon vágja: