Vágólapra másolva!
Egy szomszéd ráhívta a rendőrséget Ralf Schumacherre és feleségére, Cora Schumacherre, miután vasárnap éjszaka üvöltözést hallott a házaspár otthonából. Az egykori F1-es pilóta és neje egyaránt családon belüli erőszakkal vádolják a másikat. 

A házaspár kapcsolata egy ideje megromlott, az ügyvédeik már a vagyonmegosztáson vitatkoznak, de tettlegességig eddig nem fajult a dolog. Schumacherék kölni otthonába a házból hallható kiabálás és dulakodás zaja miatt hívta ki a rendőröket a szomszéd, a rendőrség közleményében csak annyi áll, hogy családon belüli erőszak ügyében folyik nyomozás, és hogy mindkét fél ezzel vádolja a másikat.

A 13 éve házas pár kapcsolatán nem sokat segített, hogy Ralf minden szabadidejét bátyja, Michael betegágya mellett töltötte, és azóta is sok időt szentel a síbalesetet szenvedett, de már lábadozó testvérének. A 37 éves Cora, aki a közösségi médiában durva támadások célpontja, arról panaszkodik, hogy Schumacher megpróbálja kisemmizni, miután Ralf letiltotta a hitelkártyáját.

Cora és Ralf - nem tegnap készült a kép Forrás: AFP/DDP/Michael Urban

Ralf Schumacher vagyonát 150 millió fontra becsülik, ezen kívül számos ingatlannal rendelkezik szerte a világon. Az egykori F1-pilóta beleegyezett, hogy Coráé legyen a család kölni háza, de a St. Tropez-i, salzburgi és düsseldorfi nyaralókba nem teheti be a lábát.

A pár gyermeke, a 13 éves David valószínűleg az édesanyjánál marad.