Vágólapra másolva!
Lengyel Vivien, a WBPF fitneszvilágbajnoka arról mesélt, hogy a céljai elérése érdekében nagyon sok áldozatot kellett hoznia, őt pedig semmilyen körülmény nem tudott eltéríteni a tervei megvalósításától.

"Amikor elkezdtem ezt a sportot, az akkori emberek, akik körül vettek, nem hittek bennem, és kinevettek, hogy milyen terveim vannak" - írta a Facebookon a 19 éves Lengyel Vivien.

Forrás: Facebook/Lengyel Vivien

"Én elnéztem mellettük, és nem foglalkoztam velük. Amikor elkezdtem odafigyelni az étkezésemre és dobozolva vittem mindennap a kajámat a suliba, furcsán néztek rám és nevettek, hogy ez vajon minek, gondolták, nem kaptam zsebpénzt büfére. De tudtam, mit akarok, előttem volt a célom, és kizártam minden hátráltató tényezőt" - folytatta az Indiában tavaly decemberben fitness model kategóriában aranyérmet nyert sportolónő.

Forrás: Facebook/Lengyel Vivien

"Életem első versenyén hetedik lettem, de kissé rutintalan voltam még a színpadon, és a testem sem volt eléggé kidolgozott. Sokan az első kudarcnál feladják, én nem tettem. Még nagyobb motivációt merítettem ebből, hogy javítsak a hibáimon, és akkor döntöttem el, hogy két éven belül világbajnoki címet fogok szerezni. Onnantól kezdve hiába mentem el a barátaimmal egy hétre a Balatonra nyaralni, végig figyeltem az étkezésemre, és nem fogyasztottam alkoholt, amit szintén nem értettek, de én csak azt mondtam, világbajnokságot kell nyernem, hiába van nyár, tudom, mit akarok, ez nem fér bele. És hál' istennek a kitartás mindig meghozza a gyümölcsét, van, akinek hosszú az út odáig, van, akinek könnyebben jön a siker. De a lényeg, ne félj más lenni, és tarts ki az elveid és a célod mellett, mert megéri!"

A kép itt is megnézhető.

Lengyel Vivien párja a világ egyik legjobb amatőr testépítője, a Molnár Péterrel készített interjúnkat itt olvashatja.