Vágólapra másolva!
A női csapat már túl van a pódiumedzésen Montpellier-ben, a szerdán kezdődő torna Európa-bajnokság helyszínén. Berki Krisztián a vállműtétje után lábadozik, oxigénterápiára jár.

A Makra Noémi, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő alkotta női csapat hétfőn teljesítette a pódiumedzést, a Hidvégi Vid, Vecsernyés Dávid, Dudás Norbert, Vágner Levente összetételű férfi együttesre pedig ma vár ugyanez a program.

Hidvégi felépülőben az influenzából

Altorjai Sándor csapatvezető, a MATSZ főtitkára szerint Hidvégi influenzás megbetegedése javult, a magyarok szálláshelye pedig kiváló.

A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián ezúttal nem utazott el az Eb-re, márciusi vállműtéte óta Magyarországon végzi a rehabilitációt, most Budapesten úszásra és vizes gyógytornára, valamint oxigénterápiára jár.

Szépen javul a vállam

"Túl vagyok a felülvizsgálatokon, az orvosok azt mondták, szépen javul a vállam" - idézte a MATSZ közleménye a világbajnok Berki Krisztiánt, aki 2002 óta először hagyja ki a kontinensviadalt. "Indulás előtt beszélgettem a többiekkel, mindenki nagyon komolyan veszi a versenyt, remélem, hogy lesz döntős és finálé közeli helyezésünk is."

A program szerdán a női selejtezővel kezdődik, csütörtökön a férfiak selejtezőjével folytatódik. Mindkét nem egyéni összetett döntőit pénteken rendezik, szombaton és vasárnap pedig a szerenkénti finálékat tartják.