Majdnem a tűzijáték okozta az NFL-játékos vesztét

Jason Pierre-Paul, New York Giants, NFL, amerikaifoci, amerikaifutball
UNITED STATES, East Rutherford : EAST RUTHERFORD, NJ - DECEMBER 28: Jason Pierre-Paul #90 of the New York Giants reacts against the Philadelphia Eagles during a game at MetLife Stadium on December 28, 2014 in East Rutherford, New Jersey. Al Bello/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Súlyos balesetet szenvedett Jason Pierre-Paul, a New York Giants amerikaifutball-csapatának játékosa, aki július 4-ét tűzijátékkal szerette volna megünnepelni, de a pirotechnikai eszközök felrobbantak. Jelenleg kórházban ápolják.

Az első hírek arról szóltak, hogy a 26 éves Super Bowl-bajnok néhány ujját is elveszítette a balesetben, de az NBC úgy tudja, megvan a remény a teljes felépülésre, és nem kell befejeznie profi karrierjét.

A portál arról írt, hogy Pierre-Paul akár az életét is vesztette volna, és ha valóban nincsenek komolyabb sérülései, akkor óriási szerencséjének köszönheti, hogy a balesetet ilyen könnyen megúszta.

Jason Pierre-Paul Forrás: AFP/Getty Images/Al Bello

A játékos egyelőre még kórházban van, a vizsgálatok azt próbálják kideríteni, hogy szenvedett-e bármilyen idegkárosodást. A baleset mindenesetre hatással lehet a pályafutására, a Giants ugyanis már márciusban szerette volna meghosszabbítani szerződését, de Pierre-Paul nem írta alá a 14,8 millió dolláros ajánlatot, ezért jelenleg nincsen érvényes szerződése.