Vágólapra másolva!

Hasmenéses behatoló terrorizálja a golfpályát

Egy stavangeri golfklub lassan tíz éve próbálja elkapni azt az ismeretlent, aki egy évtizede tartja kakaterrorban a norvég golfklubot: minden éjszaka a golflyukakba kakál. 

Kenneth Tennfjord gondnok szerint az éjszakai vendégnek vannak kedvenc lyukai, amiket előnyben részesít, így ezekhez reflektorokat telepítettek, de a garázda mindig kikapcsolja őket, amikor megérkezik, hogy elvégezze a dolgát.

A gondnok egyelőre csak annyit állapított meg, hogy „a behatoló bizonyára férfi, mert a kaka túlságosan nagy ahhoz, hogy nőtől származzon”, de az utóbbi időben változás állt be a székletterrorista táplálkozásában, esetleg hashajtót szed, mert újabban már nem olyan masszív a végtermék, hanem inkább laza szerkezetű (a Xántus János gimnázium kollégiumában „olaszfagyinak” neveznék).

Így lehetne hatékonyan védekezni Forrás: Facebook/Myakka Pynes Golf Club

A behatoló 2005-ben még bringával érkezett, amit a lyukak környékén hagyott kerékpárnyomok bizonyítottak. Mostanra már csak vécépapírt hagy a tetthelyen. A golfpálya vezetője igyekszik engedélyt szerezni, hogy kamerákkal figyelhesse a pályát, de egyelőre még nem járt sikerrel. (Via Theskytimes.com)