Nem elég jó az angol WC-papír az NFL-játékosoknak

NFL, Miami Dolphins, amerikaifutball
NFL, Miami Dolphins, amerikaifutball
Vágólapra másolva!
Az NFL nyolcéves International Series-történetében csak egyszer fogytak el gyorsabban a jegyek egy észak-amerikai kontinensen kívüli amerikaifutball-mérkőzésre, mint a vasárnapi, Wembley-stadionban rendezendő New York Jets–Miami Dolphins-összecsapásra.

Az International Business Times szerint a jegyek 91 százalékát a helyi brit rajongók vásárolták meg, a kontinentális Európából négy-, az Egyesült Államokból ötszázaléknyi szurkoló érkezik.

A New York Times azt írta, hogy a Jets küldöttsége 220 embert tesz ki, és a játékosok annyira mimózalelkűek, hogy csak saját mosodással és szakáccsal érzik magukat biztonságban. Sőt, még a WC-papír kérdése is olyan érzékenyen érinti őket, hogy az angolok túl vékony papírja miatt 350 saját tekercset is hoznak magukkal az útra.

Forrás: Twitter/Miami Dolphins

A londoni Wembleyben rendezett NFL-mérkőzések eddig rendkívül jövedelmezőek voltak, a tavalyi három mérkőzés a becslések szerint 30 millió dolláros bevételt generált.

A vasárnapi Jets–Dolphins-meccs után október 25-én a Buffalo Bills és a Jacksonville Jaguars, november elsején pedig a Detroit Lions és a Kansas City Chiefs mérkőzik majd egymással. A tervek szerint a következő öt évben szezononként nyolc mérkőzést rendeznének Londonban, Boris Johnson polgármester azt közölte, hogy a Tottenham Hotspur új stadionja is alkalmas helyszín lehetne.