Részeg autós okozott tragédiát a felvonuláson

A pusztítás utáni látvány
STILLWATER, OK - OCTOBER 24: Emergency officials stand over the car that was involved after a suspected drunk driver crashed into a crowd of spectators during the Oklahoma State University homecoming parade near the Boone Pickens Stadium on October 24, 2015 in Stillwater, Oklahoma. The car slammed into a crowd, killing three and injuring at least 22 before the Kansas Oklahoma State football game. (Photo by J Pat Carter/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Gépkocsi hajtott az Oklahoma Állami Egyetem amerikaifutball-csapatának szurkolói közé egy felvonulás során szombaton Stillwater városban, négy ember meghalt, 34-en megsérültek - közölte a rendőrség.

A sofőrt, egy 25 éves nőt ittas vezetés gyanújával tartóztatták le. Dave Kapple szemtanú elmondta, hogy "valósággal repültek az emberek mindenfelé", amikor a gépkocsi a tömegbe hajtott.

A baleset az oklahomai és a Kansasi Egyetem csapata közötti futballmérkőzés előtt történt. A meccset megtartották, a kezdés előtt egy percnyi néma csenddel emlékeztek meg a tragédia áldozatairól.

A pusztítás utáni látvány Forrás: Origo

Az Oklahoma State csapata mintha vonzaná a baleseteket, 2001-ben a csapat tíz tagja halt meg egy repülőszerencsétlenségben, majd 2011-ben hasonló okból az egyetem női csapatának négy játékosa vesztette életét.