A krikett nem úriemberek játéka többé

Kingsville Baptist Cricket Club, krikett
Kingsville Baptist Cricket Club, krikett
Vágólapra másolva!
Nem juthatott be Victoria állam krikettbajnokságának döntőjébe a Kingsville Baptist, miután sorsdöntő mérkőzése előtt ismeretlen tettesek felásták és valamilyen folyadékkal fellocsolták a pályájukat. A helyi szövetség 5000 dollárt ajánlott fel a tettesek kézre kerítésére.

Ötezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel Victoria állam krikett szövetsége annak, aki érdemi információval szolgál a Kingsville Baptist Cricket Club pályáján történt gyalázattal kapcsolatban.

A klub vasárnap a Sunshine Heights elleni bajnokin kiharcolhatta volna a legjobb négy közé jutást, azonban ismeretlen vandálok felásták és ismeretlen olajos folyadékkal fellocsolták a pályát. Miután a mérkőzést így nem lehetett lejátszani, végül döntetlen eredményt hirdettek, így viszont a Kingsville minden esélyét elveszítette a döntőbe jutásra.

így nézett ki a felásott kingsville-i pálya Forrás: Facebook/Kingsville Baptist Cricket Club

A klub saját Facebook-honlapján megosztott néhány fotót a pályáról, és úgy fogalmazott, szavakkal le sem lehet írni, mit éreznek a játékosok.

„Mindannyian nyerni szeretnénk, és döntőt akarunk játszani, de nem mindenáron. A krikett nem úriemberek játéka többé” – olvasható.