Andy Ruiz ellenfele nem mert visszajönni a ringbe

andy ruiz jr
Andy Ruiz Jr. továbbra is veretlen
Vágólapra másolva!
Féléves kihagyás után, szombat este Kaliforniában KO-val felérő teljesítménnyel tért vissza a szorítóba a veretlen nehézsúlyú reménység, Andy Ruiz Jr. (26-0, 17KO). 

A 45 éves veterán Ray Austin (29-6-4, 18KO) elleni összecsapás előtt biztos volt, hogy a ringrozsda biztosan nem a 26 éves mexikói bunyósnak fog nagyobb problémát jelenteni, hiszen ellenfele két évnél is hosszabb szünet után tért vissza a ringbe.

Austin 2007-ben Vlagyimir Klicsko ellen kapitulált már a második menetben, míg utolsó fontosabb mérkőzésén, 2011-ben Bermane Stiverne ütőereje előtt volt kénytelen fejet hajtani a tizedik menetben - ezúttal sem villogott.

Andy Ruiz Jr. továbbra is veretlen Forrás: AFP


Feladta a küzdelmet

A 8 menetre tervezett NABF címmérkőzést a beszámolók szerint a 26 éves mexikói bunyós kezdte jobban, közel 20 évvel idősebb, két éves szünet után visszatérő veterán ellenfele nem tudta tartani vele a lépést. Austin már a nyitó körben a padlóra került, majd négy egyoldalúra sikerült menet után

Austin egy állítólagos kézsérülésre hivatkozva feladta a küzdelmet, és nem jött ki az ötödik menetre.

Ruiz Jr. ezzel 27 mérkőzés után is őrzi veretlenségét, és remélhetőleg a közeljövőben komolyabb ellenfelek ellen is ringbe száll majd - írja a Profiboksz.hu.