Egy volt tornász állítja: molesztálta az edzője

fotó, tornász, lány, mozgás
http://www.dreamstime.com/stock-photos-gymnast-doing-split-handstand-balance-beam-side-view-female-against-black-background-image30842673
Vágólapra másolva!
A korukhoz képest fejlettebb tornászlányokat szemérmetlenül fogdosta a tornászedző – állítja egy egykori élsportoló.

A neve elhallgatását kérő tornász a Népszabadságnak számolt be az őt ért traumáról.

A férfi keze gyakran eltévedt

Elmondása szerint, ha az edzéseken olyan akrobatikus elemeket mutatott be tizenegy-két éves korában, amelyekhez segítségre volt szüksége, a férfi keze gyakran eltévedt.

Le- vagy felcsúszott, tehát a lába közé nyúlt, illetve a mellét tapogatta.

Nem ő volt az egyetlen, a társai is hasonló bánásmódot tapasztaltak. Egymás között gyakran beszéltek is a dologról, de nem szóltak senkinek, csak a maguk módján próbáltak védekezni.

El kellett szaladni az ugrás után

Igyekezték elkerülni például, hogy az edző hozzájuk érjen, például úgy, hogy egy-egy ugrás után nem álltak be szabályosan – mell, fenék ki, has be –, hanem a leérkezés után gyorsan eliszkoltak.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A Népszabadság szerint az egykori tornászlány történetét mások is megerősítették, mert a férfi egy általános iskolában testnevelőként is dolgozott, ahol „a jóképű és sportos alkatú, a harmincas éveinek derekán járó tanár bácsi

A tornász szerencsésnek tartja magát, hogy csak tapogatásig fajult a molesztálás, de a gyerekkori emlékei a mai napig kísértik.