Vágólapra másolva!
A tavalyi év sikereit követően 2016. augusztus 27-28. között ismét a Hungaroringen szurkolhatunk Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnknek, aki már nem magyar csapattal, egy Mercedes volánjánál készül a versenyre. 

Tavaly negyed évszázad után óriási sikerrel tért vissza Magyarországra a kamionsport legkiemelkedőbb eseménye, a Kamion Európa-bajnokság. A hétvégére több mint 32 ezer néző látogatott ki, a Hungaroring remek házigazda volt.

Kiss remeklése idén is folytatódhat, ugyanis augusztus 27-28-án, hosszabb szünet után érkezik a magyar futam a Hungaroringre. A tavalyihoz képest még egy szintet feljebb lépett a rendezvény, ugyanis a Suzuki Europe Cup mellett egy exkluzív futamot, a BlancPain GT Series-t is elhozták hazánkba, melyen a leggyorsabb luxusautók versenyeznek.

kamion, kamionos eb, kiss norbert Forrás: Origo

A szezon legnagyobb újdonsága, hogy a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbi a 2016-os évadban már nem az Oxxo Racing Team-mel, hanem egy német csapattal, a Tankpool24 Racing Team-mel versenyez egy Mercedes volánja mögül.

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi szezonnal, ugyanis már a második futamon dobogóra állhattam, majd a következőn egy első helyet is szereztem a Mercedessel. Örülök, hogy jól sikerült a debütálásom az új csapattal és kamionnal, remélem, hogy

Bízom benne, hogy minél többen kilátogatnak a Hungaroringre" – mondja bizakodóan Kiss Norbi.