Vágólapra másolva!
Magyar Gergő amatőr világbajnok testépítőnek a barátja motorbalesetet szenvedett, és csak azért élte túl, mert az izmai tulajdonképpen megvédték az ütközéskor.

"Az izom az emberi test pajzsa" - írja a Facebookon Magyar Gergő, akinek az egyik barátja, "Pusi" nemrégiben sőlyos balesetet szenvedett, és úgy néz ki, hogy sikerül felépülnie belőle.

miután egy motorbalesetben igen súlyos sérüléseket szerzett. Ha nincs annyi izma, mint amennyit magára pakolt az évek során, nem lett volna miből fogynia, és sokkal súlyosabb sérüléseket is szerez az ütközéskor" - fogalmaz a Fitparádé-győztes sportoló, aki WBPF abszolút Európa-bajnoki győztes Sport Physique kategóriában, a NAC nevű szervezetnél pedig vb-aranyat nyert.

Forrás: Magyar Gergő / Facebook

"Pusirol tudni kell, hogy még a fősulin az én hatásomra kezdett el kondizni, én viszont - amit szerintem még ő sem tud -

Ő bátorított fel azzal, hogy feleannyi edzésmúlttal ki mert állni a porondra. Ha ő nincs, nem vagyok ott, ahol most. Köszönöm, öregem! Remélem, mihamarabb felépülsz, és még sok más emberre leszel ilyen hatással."

Pusi így nézett ki a balesete előtt Forrás: Origo