Vágólapra másolva!
1997 óta először fordult elő, hogy egy NFL-szezonban két meccs is döntetlennel ért véget.

Ennél jobb volt azért a helyzet a legendás londoni Wembley-stadionban, ahol az első negyedben a Washington Redskins és a Cincinnati Bengals is szerzett egy-egy touchdownt.

Végig hullámzott a meccs

A második negyedben csak három pont született, ezt a Redskins tette fel a táblára egy mezőnygóllal, majd a harmadik felvonásban feltámadt a Cincinnati, az irányító, Dalton adott egy TD-passzt, a másikat pedig ő futotta meg, miután a Washington teljes védelmét hülyére vette passzot imitálva.

Dalton nem tudta győzelemre vezetni a Bengalst Forrás: AFP

Az egyik TD után azonban Nugent elrontotta a rúgást, vagyis elmaradt az extra pont. Tizenegy helyett így tízpontos hátrányba került a Washington, amely észbe kapott, és 10-20-as állásról 24-20-ra fordított, de Hill 1 yardos futásával visszavette a vezetést a Cincinnati, és a rendes játékidő úgy lett 27-27, hogy a Washington rúgója, Hopkins 40 yardról értékesített egy mezőnygól-kísérletet.

Bejött az időkérés

A hosszabbításban Hopkins megnyerhette volna a meccset a Washingtonnak, de hiába rúgta be 34 yardról, a Bengals közben már időt kért, hogy megzavarja, és ez be is jött, mert másodjára kihagyta. A Cincinnati is kapott egy esélyt, de Dalton kezéből kiverték a labdát, amikor harmadik kísérletre maga próbált abszolválni egy 1 yardos futást. A Washington 4 győzelemmel, 3 vereséggel és 1 döntetlennel áll, a Cincinnati 3-4-1-gyel.

NFL, 8. játékhét:
Cincinnati Bengals - Washington Redkins 27-27 - hosszabbítás után