NHL: a sereghajtó 0-3-ról győzte le a címvédőt

Pittsburgh Penguins, New York Islanders
NEW YORK, NY - NOVEMBER 30: The New York Islanders celebrate the game winning goal by Anders Lee #27 at 19:33 of the third period against the Pittsburgh Penguins at the Barclays Center on November 30, 2016 in the Brooklyn borough of New York City. The Islanders defeated the Penguins 5-3. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A játéknap előtt még sereghajtó New York Islanders 5-3-ra legyőzte a vendég, címvédő Pittsburgh Penguins csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

A hazaiak már 3-0-ra vezettek, de az ellenfél az 54. percben egyenlített, ám a hajrában, 26,6 másodperccel a vége előtt az Islanders megint betalált, három másodperccel később pedig egy üres kapus góllal dőlt el végképp az összecsapás.

3-0-ról bukott el a Pittsburgh Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bruce Bennett

A Calgary Flames a 49. másodpercben már 2-0-ra vezetett a vendég Toronto Maple Leafs ellen, végül 3-0-ra nyert úgy, hogy az utolsó két harmadban nem született gól.

Los Angelesben a San Jose Sharks nagyon hatékony első harmadot produkált, hét lövésből háromszor volt eredményes. A Kings a folytatásban hiába játszott aktívabban, végül 4-1-re kikapott, ezzel megszakadt öt meccsen át tartó győzelmi sorozata. A Sharks győzelméből Logan Couture két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét.

Eredmények:
New York Islanders-Pittsburgh Penguins 5-3
Calgary Flames-Toronto Maple Leafs 3-0
Los Angeles Kings-San Jose Sharks 1-4