Vágólapra másolva!
Krassalkovics Zsófia fitnesz- és sportmodell megnyerte a WBPF nevű szervezet világbajnokságát a thaiföldi Pattayán. Zsigmond Regina bronzérmes lett.

"Világbajnok lettem! Nem tudom leírni azt, amit éppen most érzek, de

- írta a Facebookon a bajnoknő, aki a 165 centi alattiak Fitness Physique kategóriájában lett aranyérmes.

A 27 éves sportolónő a párjának is köszönetet mondott, aki szombaton szintén színpadra lép Pattayán. "Szerelmem, Széplaki Dávid. Szeretlek, és köszönöm, hogy mindig segítesz nekem, és vagy nekem, és motiválsz."

"Ezt az aranyérmet neked is nyertem és tudom, hogy holnap hihetetlen formában fogsz színpadra állni. Az elmúlt évünk nehéz volt,

"Buranits Ildikó (a WBPF magyarországi főtitkára, a világszövetség női bizottságának a vezetője - a szerk.), nagyon köszönöm, hogy odajöttél, és adtál egy utolsó löketet a szavaiddal, ez is nagyon kellett a győzelemhez" - tette hozzá Zsófia, aki szombaton a Sport Physique kategóriában is szerencsét próbál.

Krassalkovics Zsófia és Széplaki Dávid Fotó: Végh Zoltán

Itt magyar vetélytársa is lesz Kálmán Csilla személyében, aki múlt héten egy másik szövetség világbajnokságán már szerzett egy aranyat.

Ugyancsak Thaiföldön, a 160 centi alattiak Model Physique-kategóriájának a nagyon erős mezőnyében a címvédő Zsigmond Regina bronzérmet nyert.

Párja, a szintén testépítő Herman Attila videoüzenetben közvetítette és kommentálta a versenyt.

Szép eredmény, hogy a 60 év feletti Master Bodybuilding kategóriában Medek Tibor negyedik lett.