Vágólapra másolva!
Több magyar híresség, köztük Imre Géza olimpiai ezüstérmes vívó is csatlakozott a MoM Sport kezdeményezéséhez, amellyel a XII. kerületi állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek juthattak karácsonyi ajándékokhoz.

A gyerekek leírhatták vagy lerajzolhatták kívánságaikat, ezeket a MoM Sport közösségi oldalán bárki megnézhette, majd teljesíthetett. A "Legyél te is MoM Sport Angyal" jótékonysági akcióhoz sok civil, de ismert sportolók és művészek is csatlakoznak, akik idén is szinte mindannyian megjelentek azon a kakaópartin, amelyen az eddigi évekhez képest rekordszámú gyermek vett részt.

Imre Géza Forrás: MOM Sport

A távirányítós autó volt a kedvenc ajándék. Imre Géza világbajnok és olimpiai ezüstérmes vívó a 9 éves Patriknak, Peller Mariann színésznő és műsorvezető a 10 éves Attilának, Gábor Gergely, a Fitparádé felfedezettje, sportmodell bajnok a 11 éves Márknak, az Animal Cannibals zenekar tagjai pedig a nyolcéves Pistinek ajándékozták ezt legújabb cd-jük mellett.

A sportolók közül ott volt még az ajándékozáson Csörgő Adrienn WBPF-világbajnok, aki a 13 éves Ivett arcára csalt mosolyt egy tollasütő-készlettel.

Csörgő Adrienn Forrás: Origo