Leköpött egy nővért és megfejelt egy rendőrt az NFL nehézfiúja

Cincinnati Bengals v Baltimore Ravens GettyImageRank2 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
BALTIMORE, MD - NOVEMBER 27: Cornerback Adam Jones #24 of the Cincinnati Bengals looks on prior to a game against the Baltimore Ravens at M&T Bank Stadium on November 27, 2016 in Baltimore, Maryland. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A hétvégén befejeződött az NFL 2016-os alapszakasza, ennek egyik biztos jele, hogy 36 órával később befutott az első hír egy amerikaifutballista letartóztatásáról.

Adam Jonest, a Cincinnati Bengals védőjátékosát keddre virradó éjjel tartóztatták le több szabálysértés és egy bűncselekmény vádjával.

Adam Jones a pályán és azon kívül is gyakran kerül bajba Forrás: AFP/2016 Getty Images/Patrick Smith

A 33 éves cornerback előbb Cincinnati belvárosában dulakodott (egy férfit szemen is bökött), majd nem volt hajlandó engedelmeskedni a rendbontás miatt intézkedő rendőröknek, nem akart beszállni a rendőrautóba, ezt azzal nyomatékosította, hogy

az egyik egyenruhást meg is fejelte.

Itt nem ért véget a műsor, a rendőrségen még leköpött egy nővért.

Jones a bírságon ártatlannak vallotta magát, 37 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

Adam „Pacman" Jones 10 éve játszik az NFL-ben, a 2016-os szezon előtt kötött hároméves szerződést a Bengalsszal, ahol elkerülték a törvénysértések, egészen eddig.

A múltban számos rendőrségi ügye volt, 2013-ban felmentéssel, 2011-ben próbaidővel végződött a letartóztatása. 2007-ben részese volt egy Las Vegas-i sztriptízbárban kitört balhénak, amely lövöldözéssel végződött (nem Jones, hanem társaságának egyik tagja használta a fegyvert), egy ember az őt eltaláló golyó miatt kerekesszékbe kényszerült. Jones 2015-ben 11 millió dolláros kártérítést fizetett a súlyos sérülést szenvedő Tommy Urbanskinak.