Távozni akar a Southampton Európa-bajnok védője

Jose Fonte
A Southampton portugál Európa-bajnok labdarúgója, Jose Fonte mindenképpen távozni akar csapatától
Vágólapra másolva!
Jose Fonte, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Southampton portugál csapatkapitánya bejelentette, hogy távozni szeretne az együttestől.

A tavaly nyári, franciaországi Európa-bajnokságon aranyérmes, 33 éves védőt jövő nyárig érvényes szerződés köti a Premier League 10. helyén álló klubhoz, ám ő közölte a vezetőkkel, hogy új kihívásra vágyik, és távozni szeretne.

"Hiába ajánlottunk neki magasabb fizetést, illetve szerződéshosszabbítást, egyértelművé tette: azt szeretné, ha eladnánk" - mondta a Southampton klubigazgatója, Les Reed.

A Southampton portugál Európa-bajnok labdarúgója, Jose Fonte mindenképpen távozni akar csapatától Forrás: DPPI/Matthew Bunn

A játékos ezzel szemben egy hónapja az Instagram-oldalán azt írta, nem utasította vissza a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert nem is kapott ilyet. Sőt, állítása szerint az együttes közölte vele, nem kívánják meghosszabbítani a kontraktusát. Fonte 2010-ben szerződött az akkor még harmadosztályú angol csapathoz, melynek színeiben mostanáig 286 tétmérkőzésen lépett pályára.